INSPIRACJE / Przepisy / 19 września 2018

Bakłażan z piekarnika

Składniki:

  • 1 średni bakłażan
  • czosnek
  • bazylia
  • oregano
  • sól, pieprz

 

Sposób przygotowania:

Bakłażan pokroić w plastry, nanieść zioła: bazylię i oregano oraz doprawić solą i pieprzem. Na plastrach bakłażana poukładać posiekany czosnek. Wsadzić do piekarnika na 15 min – piec aż bakłażan zmięknie.

Treść niniejszych artykułów ma charakter wyłącznie informacyjny. Nie zastępuje konsultacji z lekarzem i nie może być podstawą do stosowania jakichkolwiek środków farmaceutycznych ani form terapii. Wszelkie decyzje w ww. kwestiach należą do lekarza prowadzącego leczenie. Portal ani osoby współpracujące nie ponoszą jakiejkolwiek odpowiedzialności wynikającej z zastosowania informacji zawartych w portalu.

Zadzwoń i umów się na wizytę!

ul. Zwycięstwa 26C lok.7
15-430 Białystok

792 885 030 | dietoterapia@coio.pl